Skip links

Workshops

Zelf aan de slag

In kleinschalige online marketing workshops gaan we gericht aan de slag met het oefenen van praktijksituaties en het verdiepen van je kennis. In tegenstelling tot trainingen is de tijdsduur kort; variërend van 4 tot 8 uur. Dit lijkt wellicht intensief, maar mijn ervaring is dat dit de beste manier om je snel materie eigen te kunnen maken. Na afronding krijg je altijd een uur support voor vragen en opmerkingen die zich voordoen zodra je zelf aan de slag gaat.

Online marketing workshops
Aanmelden

Doen in plaats van lezen

Bespaar tijd en voorkom fouten

Kennisontwikkeling

Minder afhankelijkheden van externe partijen

... En meer

Bekijk de workshops

Werken met WordPress

Leer zelf een nieuwe WordPress website te maken of een bestaande website te onderhouden.

On-page SEO

Leer zelf je content te optimaliseren voor (vindbaarheid in) de zoekresultaten.

Effectief solliciteren

Leer hoe je jouw droombaan vindt door effectief gebruik te leren maken van content.

Ik ben erg goed en vakkundig geholpen door Shirley. Het maken van een website en het maken van creatieve content is duidelijk haar vakgebied. Zij brengt haar enthousiasme op mij over! Ook neemt Shirley de tijd voor het uitleggen van bepaalde systemen en programma’s, wat ik erg fijn vond als “leek”. Mike Barberien, Dakkapelreiniging Haaglanden

Spijker je kennis bij

Als je vaak zelf uitvoerend bezig bent is het uitbesteden van bepaalde taken niet echt handig. Een workshop is een goede manier om laagdrempelig je kennis te vergroten en zelfstandig te werk te gaan. Je kunt er ook nog eens een vaardigheid bij zetten op je LinkedIn profiel. Vragen? Neem contact met me op om ze te bespreken.

Contact