Skip links

Website optimalisatie

SEO, CRO, Usability,
HTML/CSS & Advies

Een goede website moet gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en vindbaar zijn. Het is het fundament voor al je online marketing inspanningen. De ontwikkelingen en de manieren waarop verbintenissen tot stand komen veranderen razendsnel – daarom zul je een website altijd moeten blijven optimaliseren voor het beste resultaat. Net zoals je een plantje water en voeding geeft. Website optimalisatie is een omvangrijk vakgebied die helpt om je online doelstellingen te laten bloeien.

Website optimalisatie
Bekijk de tarieven

SEO, conversie optimalisatie (CRO) en usability (UI/UX)

Website audit en oplossingen

Website styling (HTML, CSS & WordPress)

Objectief testen en advies bij zaken zoals migraties en nieuwe websites

... En meer

Voor jou 10 andere websites

Dat doet een beetje pijn. Maar: bedenk eens hoe frustrerend het is als je op een website komt en de navigatie niet werkt zoals je wilt. Wat doe je dan? Je klikt weg en gaat op zoek naar een beter alternatief. Die zijn er waarschijnlijk in overvloed. Kans gemist! Al helemaal als je niet goed vindbaar bent en teveel geld uit moet geven aan betaalde advertenties… Alles in balans. Dát is website optimalisatie, een belangrijk onderdeel van een online marketing campagne.


Wij zijn erg tevreden met het adviesproces betreft het ontwikkelen van onze website waarbij Surely Content een grote rol speelt.
Menno Jansen, Sartorial Shop

Hulp bij je website

Het beheren en onderhouden van website gerelateerde zaken is een technische aangelegenheid. Of je daar nu geen zin in of tijd voor hebt: zowel mijn kritische blik als mijn eerlijkheid zijn er voor je. Neem contact op om je wensen te bespreken.

Contact