Skip links

Tekstschrijven

Storytelling & (SEO) Copywriting

Door de hoeveelheid aan informatie die we dagelijks binnenkrijgen is het belangrijk om jezelf te onderscheiden van de massa. Dat maak je allereerst door een goed verhaal. Content stelt je in staat om door de hele online marketing funnel heen de dialoog aan te gaan met je doelgroep, bijvoorbeeld door middel van een online marketing campagne. Ik help je met het schrijven van teksten die hun doel bereiken, kort of lang.

Freelance tekstschrijven, storytelling en SEO copywriting
Vraag de tarieven aan

Advertenties en social media posts

Blogs en nieuwsartikelen

Landingspagina's en webpagina's

Whitepapers en referentiecases

... En meer

Tekstschrijven is je etalage aankleden

Teksten zijn een onderdeel van jouw etalage, die als doel heeft voorbijgangers je winkel in te trekken. Woorden zijn in die context net zoiets als een paspop. Het geheel moet, maar mag er niet alléén maar mooi uitzien. Het moet vooral hard werken: mensen overtuigen, scanbaar zijn en waar nodig ook nog presteren voor zoekmachines (SEO). Oef. Lezers geven je slechts een paar seconden om ze ervan te overtuigen dat je hun tijd waard bent.


Shirley heeft een aantal teksten voor mij herschreven en waardevolle tips gegeven om mijn website te verbeteren. Daar gaan we de komende tijd mee aan de slag!
 Lisanne Kamp, Your Weddingplanner

Laat je teksten (her)schrijven

Ik schrijf altijd anders, en dat is maar goed ook. Of je nu stugge teksten aanbiedt over technische oplossingen of juist hip wilt overkomen: het hangt uiteindelijk allemaal af van je doelgroep. Neem contact met me op om je wensen te bespreken.

Contact