Skip links

Teksten

Ja. Als uit de briefing blijkt dat dit van toepassing is voor jouw tekst, dan houd ik daar rekening mee. Lees meer…

Jazeker. Ik vertaal van het Nederlands naar het Engels en andersom. Lees verder…

Als je mijn content tarieven aan hebt gevraagd, dan zul je zien dat ik deze berekend heb op het aantal woorden. Gemiddeld kun je het volgende aanhouden: blog/webpagina 400 woorden, whitepaper kort 800 woorden en whitepaper lang 1200 woorden. Natuurlijk maak ik ook afspraken op maat.

Visuele content

Ja, mits je over de juiste software beschikt. Afhankelijk van het soort ontwerp kan dit Word, Adobe Photoshop, Illustrator of Indesign zijn.

Ja, na de betaling ben je eigenaar van het ontwerp en mag je het gebruiken waar en wanneer jij dat wilt. Je mag het alleen niet doorverkopen aan derden zonder mijn schriftelijke toestemming.

Smaken verschillen, dus het kan soms gebeuren dat een ontwerp niet in 1 keer goed is. Als dat het geval is, dan bespreken we je feedback en voer ik deze door.

Website optimalisatie

Jazeker. Handig voor die klusjes die maar op een groeiende stapel blijven liggen, zoals bijvoorbeeld het schrijven van meta descriptions of aanpassingen op je website. Bekijk hier de tarieven.

Meten is weten. Neem je een pakket af, dan krijg je er een dashboard bij die speciaal voor jou wordt ingericht. Hiermee krijg je inzage in de data van je website. Die kunnen we gebruiken om de voortgang van je KPI’s te monitoren.

Overig

Bij aanvang van het abonnement start ik een gezamenlijk Trello bord. Daarin heb je een overzicht van alle lopende werkzaamheden en de status daarvan.

Heb je een vraag die hier niet bij staat? Stel hem hier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ik kan het wel, maar ik doe het niet. Mijn focus ligt op SEO en content omdat ik geloof in de lange termijn. Natuurlijk kan ik je wel wat advies geven, maar voor het opzetten en onderhouden van betaalde campagnes verwijs ik je graag door naar een andere specialist binnen mijn netwerk.