Skip links

Vraag & antwoord

Teksten

Ja. Als uit de briefing blijkt dat dit van toepassing is voor jouw tekst, dan houd ik daar rekening mee. Download de tarieven voor geoptimaliseerde teksten.

Jazeker. Ik vertaal van het Nederlands naar het Engels en andersom.

Gemiddeld kun je het volgende aanhouden: blog/webpagina 400 woorden, whitepaper kort 800 woorden en whitepaper lang 1200 woorden. Natuurlijk maak ik ook afspraken op maat. Twijfel je nog steeds? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies.

Visuele content

Ja, mits je over de juiste software beschikt. Afhankelijk van het soort ontwerp kan dit Word, Adobe Photoshop, Illustrator of Indesign zijn.

Ja, na de betaling ben je eigenaar van het ontwerp en mag je het gebruiken waar en wanneer jij dat wilt. Je mag het alleen niet doorverkopen aan derden zonder mijn schriftelijke toestemming.

Smaken verschillen, dus het kan soms gebeuren dat een ontwerp niet in 1 keer goed is. Als dat het geval is, dan gaan we weer aan de slag met jouw feedback.

Website-optimalisatie

Jazeker. Handig voor die klusjes die anders maar op een groeiende stapel blijven liggen. Bekijk hier de tarieven, zie ‘strippenkaarten’.

Meten is weten. Neem je een pakket af, dan krijg je er (indien van toepassing) een dashboard bij die speciaal voor jou wordt ingericht. Hiermee krijg je inzage in de data van je website. Die kunnen we gebruiken om je KPI’s te monitoren.

Overig

Als je een pakket en/of abonnement afneemt start ik een gezamenlijk Trello bord. Daarin heb je een overzicht van alle lopende werkzaamheden en de status daarvan. Werk je liever in een spreadsheet? Jij mag het zeggen.

Nee. Hoewel ik over de kennis beschik ligt daar mijn passie niet. Mijn focus ligt op SEO en content omdat ik inzet op de lange termijn. Natuurlijk kan ik je wel wat advies geven, maar voor het opzetten en onderhouden van betaalde campagnes verwijs ik je graag door naar een andere specialist binnen mijn netwerk.

Heb je een vraag die hier niet bij staat? Stel hem hier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.