Skip links

Recensies

Lees hoe anderen de dienstverlening hebben ervaren

“Wij van WC-eend adviseren WC-eend.” Jaaaja. Don’t take my word for it – mijn klanten zijn mijn ambassadeurs! Wil je weten hoe zij de dienstverlening van creatief (SEO) contentbureau Surely Content hebben ervaren?

“Ik ben erg goed en vakkundig geholpen door Shirley. Het maken van een website en het maken van creatieve content is duidelijk haar vakgebied. Zij brengt haar enthousiasme op mij over! Ook neemt Shirley de tijd voor het uitleggen van bepaalde systemen en programma’s, wat ik erg fijn vond als “leek”. Ik ben erg blij met de samenwerking!”

Mike is eigenaar van Dakkapelreiniging Haaglanden en nam de workshop ‘Werken met WordPress’ af.

Mike Barberien
Mike Barberien
Eigenaar

“Ontzettend tevreden met de diensten welke Shirley heeft geleverd. Ze heeft bijna al mijn teksten herschreven en waardevolle tips gegeven om mijn website te verbeteren. Na haar aanpassingen zagen we al vrij snel verandering in het gedrag van de bezoekers. Bedankt voor het geleverde werk en op naar de volgende projecten!”

Lisanne is eigenaresse van Your Weddingplanner en Lifestyle & Kids en nam (SEO) copywriting en visuele content af.

Lisanne Kamp
Lisanne Kamp
Eigenaresse

“Wij zijn erg tevreden met het adviesproces betreft het ontwikkelen van onze website waarbij Surely content een grote rol speelt. Later in het proces zal zij zich bezig houden met de invulling en contentcreatie. We kijken uit naar een prettige samenwerking. Nogmaals bedankt!”

Menno is eigenaar van Sartorial Shop en besteedde de bouw en eerste opzet van de website uit.

Menno Jansen
Menno Jansen
Eigenaar

“Surely content is zeker een aanrader. Fijn om mee samen te werken.Werkt professioneel, en verdiept zich van te voren goed in je bedrijf en website.”

Chantal is eigenaresse van Kerstpakkettenwinkel.nl, ‘t Wijnblad, Via Wijn en Lifestyle & Kids. Zij nam tekstschrijven, advies en een website support strippenkaart af.

Chantal van Vianen
Chantal van Vianen
Eigenaresse

“Shirley heeft voor ons alle blog pagina’s en SEO pagina’s geschreven. Kwaliteit is top en het fijn om met haar samen te werken.”

Ruben is Growth Hacker bij Swishfund en nam (SEO) copywriting af.

Ruben van Bergeijk
Ruben van Bergeijk
Growth Hacker
Bekijk alle Google reviews