Skip links

Tekstuele samenwerking met Marion Meyer Photography

Marion Meyer Photography helpt bruidsparen met het vastleggen van de mooiste dag van hun leven en liefde. Zij creëert stijlvolle, lichte en romantische beelden en geeft men hiermee een waardevolle herinnering voor de rest van hun leven. Dát is de visie van Marion. Met diezelfde gedachte schiet zij ook foto’s voor lifestyle, boudoir, familie en portretsessies. Marion benaderde mij via mijn vaste klant Your Weddingplanner om te sparren over het schrijven van (web)teksten. Eind mei heet ik haar met plezier welkom!

Over Marion Meyer Photography

Haar passie is om alle vrouwen te helpen zich mooi te laten voelen, door op zo’n manier te fotograferen alsof ze zichzelf voor het eerst zien. Dit geldt ook voor zwangere vrouwen: ook zij mogen er zijn met hun prachtige ronde buik. Het vastleggen van pure vrouwelijkheid op een stijlvolle, tijdloze manier.

Sinds april 2016 werkt zij zelfstandig en heeft ze al meerdere prachtige bruiloften mogen fotograferen in zowel binnen- als buitenland. Buitenlandse bruiloften vindt Marion fantastisch, omdat haar voorliefde voor reizen dan naar boven komt. Marion is namelijk 27 jaar lang stewardess geweest bij de KLM! Ze heeft ontzettend veel gereisd en gezien. Dat maakt haar een topfotografe: ze heeft mensenkennis, is ontzettend vriendelijk en kan zich goed inleven in anderen.

Vindbaar worden als fotograaf

Je hebt een website (laten maken), en dat is het dan? Vaak is dat wel het geval bij fotografen. Dat is dubbel zonde van je investering: je kijkt er niet naar om en je bent hoogstwaarschijnlijk niet online vindbaar. Als je dan in moeilijke tijden terecht komt, merk je dat je niet alleen afhankelijk van mond-tot-mond reclame kan zijn. Het beste is om je kansen te spreiden. Dus: tijd voor teksten die hun doel bereiken.

Onze samenwerking

De samenwerking met Marion zal bestaan uit losse opdrachten. Ik begin met het (her)schrijven van bestaande teksten. Daarmee gaan we ons richten op vindbaarheid, meer zichtbaarheid binnen de doelgroepen en branding.

Wil je ook aan de slag met tekstschrijven? Neem dan contact op met 06-23878812 (appen staat je vrij!) of info@surely-content.nl.