Skip links

Newsflash: nieuwe samenwerkingen in januari 2020

“We willen (nog) meer uit onze webshops halen, hoe kunnen we dat het best doen?”. Met deze vraag kwamen de dames achter Lifestyle & Kids, Via Wijn en ‘t Wijnblad naar me toe. Al snel kwamen we tot de conclusie dat we eerst de basis aan moesten pakken. Met onder andere, what’s in a name: content. Met ingang maart 2020 nemen niet 1, niet 2, maar alle 3 de bedrijven een content (tekst) abonnement af. Ik heb er zin in!

Lifestyle & Kids

Chantal en Lisanne – de dames achter de webshop – zijn gék op koken, bakken en lang tafelen. Wel aan een mooi gedekte tafel, natuurlijk. Door deze affiniteit met esthetiek kwamen zij op een beurs, waar ze geïnspireerd raakten door niet alledaags servies en lifestyle- en kinderartikelen. Ondernemend als ze zijn besloten ze Lifestyle & Kids op te richten: een shop met een prachtige selectie aan producten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

‘t Wijnblad

‘t Wijnblad is één van de snelst groeiende wijngroothandels van de Randstad. Door het leveren van een totaalpakket onderscheidt ’t Wijnblad zich van andere wijncollega’s in Nederland. Het is een hecht familiebedrijf, en dat merk je: de lijnen zijn zeer kort, zodat je probleem snel en betrokken opgelost wordt. Hier ben je geen nummertje.

Via Wijn

ViaWijn heeft als doel om wijnliefhebbers in Nederland een goed glas wijn te bezorgen. Dat is dan ook precies waar zij zich op toeleggen: absolute topwijnen tegen een scherpe prijs. Sjouwen met zware wijndozen, of lang zoeken naar een parkeerplek is niet langer nodig! Je bestelt de mooiste wijnen met gemak vanaf je luie stoel.

Dat wil ik ook!